• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Ruth&Ruth

  • Børn & baby
    • baby
    • tumling
    • mode
    • graviditet
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Drikkevarer
    • Kager & Søde sager
    • Brunch
    • Bagværk
    • Baby & Børn
    • Madplaner
  • Rejser & Oplevelser
    • Danmark
    • Edinburgh
    • Mexico
  • Livstil
    • familieliv
    • Inspiration
    • diy
  • Om

Opskrift på trylledej

februar 14, 2017 by ruthogruth Leave a Comment

 

Vi er taget til Jylland, altså børnene og jeg. Hjem til mine forældre for at holde vinterferie. Imens sidder manden min, derhjemme og retter opgaver på livet løs inden han møder os her i det jyske på torsdag. Og vi glæder os til at han slutter sig til os. Det er bare ikke helt det samme at holde ferie når man er adskilt. Men vi hygger os nu alligevel. Vi spiser god mad, går tidligt i seng, bliver i nattøjet lidt længere end vi plejer, går på legepladsen, drikker kaffe, læser bøger, leger med trylledej og alle mulige andre hyggelige ting.

I dag skinner solen fra en skyfri himmel og fuglene kvidre som om foråret er på vej, hvilket både giver fornyet energi og smil på læben. Vi har været en tur i det lokale bycenter, hvor børn solgte ud af gammelt legetøj. Lille K købte et penalhus for 2 kr. inkl. farver. Godt forhandlet, hvis jeg skal sige det. Lige nu sidder han og leger med trylledej og udfolder sine kreative sider imens Mini A tager sin anden lur udenfor i den friske luft.

Trylledej er helt utroligt nemt at lave og man kan sagtens gemme det til dagen efter i en tæt beholder eller i en pose og lege videre med det. Man kan også vælge at komme det i ovnen og bage det i ca. 3 timer ved 125 grader alt efter tykkelse. Det er en god ide at sætte trylledejen ind i ovnen for herefter at tænde den, da der nemt kommer revner i dejen ved for hård varme. Eller man kan interval bage sine figurer ved at starte med at give dem en time på 75 grader, en time på 100 grader og en time på 125 grader.

 

Opskrift på trylledej
 
Gem Print
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
3 timer
I alt
3 timer 5 minutter
 
Ingredienser
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl fint salt
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. olie
Fremgangsmåde
  1. Det hele æltes sammen og må gerne stå en times tid inden det er klar til leg.
3.5.3226

 

/Line

Filed Under: Børn og baby, Børnefavoritter, Danmark, familieliv, Inspiration, post, tumling Tagged With: aktivitet, Ferie, Inspiration, leg, trylledej

Previous Post: « Bananmuffins
Next Post: Æblechips »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe:  

Primary Sidebar

søg

Ruthogruth er en familieblog med fokus på livet som børnefamilie. Vi deler ud af vores madopskrifter, inspiration til mødre og børn samt en hel del familiehygge og hverdagseventyr. Bag skærmen sidder Josefine Ruth og Line Ruth. Følg med på instagram @ruthogruth Følg med på facebook Ruthogruth
  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Instagram

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Footer

Ruthogruth er en familieblog med fokus på livet som børnefamilie. Vi deler ud af vores madopskrifter, inspiration til mødre og børn samt en hel del familiehygge og hverdagseventyr.

Bag skærmen sidder Josefine Ruth og Line Ruth.

Følg med på instagram @ruthogruth

Følg med på facebook Ruthogruth Read More…

mytaste.dk

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress