Om

 

Vi er Josefine Ruth og Line Ruth – og vi er søstre. Sammen har vi Ruthogruth som så dagens                                       lys i slutningen af 2013.

 

RuthogRuth er en mad- og familieblog med fokus på livet som børnefamilie i Helsingør. På vores blog forsøger vi at have fokus på hyggelige hverdagseventyr og en stor mængde familiehygge. Det der fylder for os er de små simple stunder i hverdagen, økologisk madglæde, nærhed, familielykke og ture ud i det blå – til både nært og fjernt.

 

På Ruthogruth deler vi ud af vores madopskrifter, om rejser og oplevelser, om livet som mor og børnefamilie og med inspiration centreret omkring børn og mødre. Vi tager altid udgangspunkt i vores egen personlige stil og fortolkninger som vi ønsker at viderebringe her på bloggen.

 

Josefine:

Jeg hedder Josefine og er mor til Esther fra 2015 og kærester med Jesper. Sammen bor vi i et rækkehus i Helsingør med kig til Øresund. Til dagligt arbejder jeg som lærer på en Folkeskole og underviser i primært dansk i de små indskolingsklasser. For mig er lykken det simple, hjemlige og hyggelige som jeg gerne nyder med min familie og venner.

 

Line:

Mit navn er Line og jeg bor sammen med min Kæreste som også er far til vores fælles søn fra 2013. Til april venter vi vores andet barn – en lille pige, som vi glæder os meget til at møde. Jeg er studerende og er lige nu ved at færdiggøre mit speciale inden for Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS. Jeg holder af det nære liv og af hverdagen her fra toppen af Nordsjælland.

 

Kontakt

Spørgsmål til vores opskrifter og indlæg besvares gerne i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. Vi bliver altid troligt glade for spørgsmål eller søde kommentarer.

 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på: mail@ruthogruth.dk

 

Følg med på Facebook her

Følg med på Instagram her

 

Med mindre andet er angivet er tekst og billeder skrevet eller fotograferet af os selv. Ønsker du at låne opskrifter, billeder eller lignende bedes du venligt linke til vores blog – og gerne spørge om lov først.

 

Vi ønsker dig stort velkommen her på bloggen og håber du kommer igen.