Ønskeliste til lillesøster

– Affiliate links –

ønskeliste baby

 

 

1. Bugaboo kopholder    2. Cam Cam barnevogsnkæde     3. Cam cam taske     4. Kongesløjd, Økologiske stofbleer i offwhite – 10 pak    5. Natures Sway Slyngevugge    6. Liewood babyhåndklæde i økologisk bomuld     7. Wheat, rosa slå-om-body i uld    8. MP baby uld strømper     9. Marmar Copenhagen savlesmæk og pandebånd i Leo    10. Kongesløjd babynest i lys grå     11. Jellycat kanin     12. Soft Gallery babysengetøj

 

Jeg er så småt begyndt på lidt redebyggeri herhjemme – og da vi jo allerede har en pige på 2 år, er der selvfølgelig mange ting vi i forvejen har, og som sagtens kan bruges igen. Det gælder både tøj, og fx. seng, dyne mm. som nu findes frem fra loftet, vaskes og gøres klar til lillesøster. Men jeg er også her anden gang, en del erfaringer rigere, og selvom man måske skulle tro, at vi i forvejen har det hele, nu vi venter barn nummer to og tilmed venter en af samme køn, gør det sig altså ikke helt gældende. Jeg har taget udgangspunkt i denne overskuelige Huskeliste til kommende forældre, som Line delte da de ventede Mini A og fundet frem til lidt ønsker til lillesøster.

Esther er født i sommeren, og da vi nu venter et lille vinterbarn mangler vi en masse varmt uld i de helt små størrelser. Jeg har allerede været ude og købe denne lækre ulddragt fra Engel, samt en sød lille uldkyse fra Selana, som jeg simplethen ikke kunne stå for. Herudover elsker jeg alt mormor-strik, Poppy Roses små uldbukser og johas uldbodyer og natdragter, som holder virkelig godt og er af en rigtig lækker kvalitet. På ønskelisten er herudover de nye slå-om-bodyer fra Wheat i Uld, ovenfor fundet i en fin gammel rosa farve og som slå-om-body, hvilket jeg helt sikkert foretrækker når børnene er helt små samt små baby uldstrømper fra MP, som simpelthen bare laver verdens bedste børnestrømper.

Vi har også valgt, at vi vil ud og købe en hel ny barnevogn, hvor der er plads til begge børn, og en ny fin barnevognskæde samt den uundværlige kopholder er derfor også på ønskelisten til lillesøster.

Da Esther var lille havde vi hverken babynest eller slyngevugge, hvilket jeg tror havde gjort mange aftner og nætter meget nemmere, hvorfor det er et stort ønske til når lillesøster kommer. Esther græd jo rigtig meget de første måneder af sit liv, og specielt om aftenen, – og hvis jeg dengang havde hørt om slyngevuggen, havde jeg helt sikkert købt en. Denne gang vil jeg gerne være på forkant, og så er den jo også bare rigtig smart, når man venter et vinterbarn, og måske ikke har lyst til at stille sit lille spædbarn ud i frost, sne og slud til middagslure, men kan putte hende varmt og godt indendørs.

Der er også røget lidt andre lækre ting på ønskelisten, som den søde jellycat kanin, verdens blødeste og lækreste sengetøj fra Soft Gallery, nye lækre økologiske stofbleer fra kongesløjd samt marmars fine nye savlesmæk og pandebånd i leo.

 

 

/Josefine

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *