Nyt design og planer for februar

Helsingør billede

Som nogen måske har opdaget har vi ændret lidt på designet i forhold til bloggen. Vores blog er bygget op omkring wordpress med eget domæne, hvilket giver en masse muligheder for hvordan vi synes bloggen skal se ud. Hvert design har hver deres fordele og ulemper og det er ikke altid vi kan få det præcist som vi gerne vil have det. Vi havde længe gået og været trætte af skrifttypen i det gamle design og nu har vi så ændret det hele en smule. I kan dog stadig genkende vores header og derudover er det de samme ting som tidligere vi vil blogge om. Vores interesser har nemlig ikke ændret sig.

Februar er sådan en lille kort og hyggelig måned og lige nu skinner solen fra en skyfri himmel. Udenfor ligger der sne og vejret er noget så smukt. Jeg har lige afleveret min sidste eksamen så i dag er bare en rigtig dejlig dag. Februar byder på en masse spændende og nye begyndelser, praktiske gøremål og spændende oplevelser.

 

Februar byder på:

– Vinterferie i vinmarkerne i Guldbæk sammen med de to jeg elsker allermest. Guldbæk ligger lidt uden for Aalborg så hvis der er nogen som har gode tip til hvad man skal spise, opleve eller gøre i nærheden så må i meget gerne dele dem?

– En date med min lille niece så forældrene kan nyde en tur i biografen

– En god middag på Brasserie 1861 i forlængelse af Dining Week 2015.

– Besøg af mine forældre som kommer og giver en hånd med flytningen. Vi skal nemlig flytte fra den hyggelige gade på billedet om et par uger, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til.

– En god krimi. Jeg tror det jeg vil læse Den Grænseløse af Jusi Adler-Olsen som jeg fik i julegave.

– En praktikplads her i Helsingør. Jeg starter i praktik, hvilket bliver helt fantastisk spændende og udfordrende.

– Denne fotoudstilling af Richard Mosse på Lousiana

 

/Line

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *