Mini rodini farvoritter til baby pige

Dias1

 

Jeg har fundet lidt af mine farvoritter til de små baby piger fra Mini rodini’s ss15 kollektion.

Mini rodini er et svensk børnetøjsmærke der siden 2006 har lavet de fineste kollektioner af børnetøj i høj kvalitet. På deres officielle hjemmeside, minirodini.com, skriver de at branded ‘mini rodini’ er en hyldest til børns fantasi, kreativitet og leg. Det synes jeg, afspejler sig virkelig godt i deres tøj, der både er farverigt, sjovt, kreativt og børnevenligt.

Mini rodini er til de seje piger og drenge, der godt kan lide farver og dyr. Til babyer er jeg personligt i sær vild med deres fine unisex heldragter med allover dyreprint. Esther har blandt andet været klædt i både pingviner, giraffer og zebra og fra deres nye ss15 kollektion har jeg valgt en fin sommerheldragt med pelikaner.

 

Deres ss15 kollektion er inspireret af havet og livet i havet, og er præsenteret med farver som sea weed green, ocean blue, sand, sunset pink og Florida orange. Her finder du blandt andet havfruer, hvaler, havfugle og krokodiller samt basic styles som passer sammen i farverne.

Blandt mine farvoritter til de små baby piger er udover pelikan printet også deres fine print med hejre og palmer som både fås i badedragt, kjole, t-shirt og hue. Derudover er jeg helt vild med den seje, ‘see you later alligator’ kjole som også fås i sweatshirt, samt de lækre blå, lyserøde og orange farver.

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *