Marts måned

billede marts

 

Med marts måned går vi lysere tider i møde, og det kan allerede mærkes at dagene er blevet lidt længere. Selvom det stadig er koldt og der meldes om sne er det helt fantastisk med mere dagslys i de vågne timer. På den måde kan man godt mærke at foråret er på vej selvom temperaturerne giver udtryk for noget andet. Marts bliver en måned, hvor der både sættes tid af til påskehygge og familienærvær og måske også en tur til Skagen. Men det bliver også en travl måned, for især Line, der har deadline med specialet den 1. april. Der er altså kun præcis en måned til at det skal ligge printet og klar til aflevering.

Nogen har måske opdaget at vi har opdateret vores lille skriv om bloggens fokus og hvem vi er. Vi arbejder dog også på et lidt mere uddybende indlæg, så i har et lidt bedre indtryk af hvem det er som sidder her bag skærmen. Vi har desuden oprettet en instagramprofil i forlængelse af bloggen som vi opdaterer løbende og hver gang der kommer et nyt indlæg her på bloggen.

 

Her er lidt inspiration til den kommende måned:

Bøger: Line har fået øjnene op for lydbøger. Efter en dag med snuden begravet i bøger og en computerskærm har der været behov for at lukke øjnene. Og hvis man samtidig ikke kan sove er sådan en lydbog perfekt underholdning. Vi overvejer begge at læse – eller høre ”En mand der hedder Ove”, som vi har hørt vældig godt om. Titlen lyder måske en anelse kedelig, men den skulle være både humoristisk og livsbekræftende – en god kombination når man hverken gider at tænke i arbejde og specialeskrivning.

Oplevelser: Forhåbentlig byder påskeferien på en tur til Skagen for os begge to, vores familier og forældre. For to år siden tilbragte vi den dejligste påskeferie i Skagen. Vejret var helt perfekt, der var mulighed for at samle den store familie til en overdådig påskefrokost, æggetrilning i haven, familiehygge, smukke solnegange, den første isvaffel og gåture i det smukke vejr. I kan se billeder og læse lidt mere om forrige års påskestemning i Skagen. Går turen ikke til Skagen skal vi nyde nærområdet og en tur om Kronborg med en god kop kaffe fra Strandvejsristeriet.

Film: Den 3. marts, hvilket er lige om lidt, kommer der Flaskepost fra P, som vi stensikkert skal ind og se.

Mad: Her i marts måned kan vi ikke komme udenom påskeferien og vi glæder os til at lave hjemmelavet marcipanæg overtrukket med chokolade og denne opskrift på skidne æg, der til trods for sit lidt sære navn smager fantastisk lækkert med opbagt sennepssovs. Derudover er det sæson for stenbiderrogn og vi har efterhånden gået og glædet os i et lille års tid til blinis med stenbiderrogn.

I haven/altanen: I midten af marts eller hen imod slutningen af marts måned er det tid til begynde at forspire. Man kan købe alverdens dejlige økologiske frø fra Camillas Plums netbutik fuglebjerggaard.dk.

Projekter: Et lille hyggeligt krea projekt i denne måned kunne for eksempel være at klippe sit eget gækkebrev og sende til en man holder af. Hos denkreativesky.dk guides man til det perfekte hjemmelavede gækkebrev og her kan man finde inspiration til de små gækkevers.

 

Josefine & Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *