Marmar Copenhagen favoritter til den lille pige

Dias1

 

Jeg elsker det danske børnetøjsmærker Marmar Copenhagen. Specielt for deres lækre basisserie i modalkvalitet. Det er så lækkert blødt og dejligt, og sidder rigtig godt på de små. Herhjemme har leggings, body og heldragter været en fast inventar i Esthers garderobe, og specielt nu hvor vejret bliver bedre er Marmars basic serie et must i forårs- og sommergarderoben.

Udover lækre basis styles, laver Marmar Copenhagen også smukke prints som man kan mixe og matche med deres basis, og så selvfølge deres fine fine leopardprint som også fås i både hue, leggins, body og heldragt og i forskellige farvenuancer. På det område har jeg har heldigvis fået Jesper omvendt. Inden Esther blev født var han nemlig ikke helt overbevist om, at leopardprikker var det nye sort. Han synes faktisk det var grimt. Jeg købte det nu alligevel, og nu synes han heldigvis ligesom jeg, at hun er noget så kær i leopardprikkerne.

Ovenfor har jeg valgt nogle af mine favoritter til den lille sommerpige. Rosa, råhvid og grå er matchet med leopard og fine sommerprints.

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *