JUHU, i morgen, mandag, rejser vi til Mallorca, hvor den sidste uges barsel skal nydes til fulde. Jeg glæder mig så meget, men er også spændt på hvad Esther vil synes om flyveturen og varmen dernede. Forhåbentlig står ugen på en masse sol, badning, gåture, vin, tapas og is mm. Helt sikkert er, at vi skal nyde hinanden og bare være sammen. Jeg laver et indlæg om rejsen, og deler gode råd og erfaringer når vi er hjemme igen 🙂
Indtil da, skal i ikke snydes for en madplan for den kommende uge. Den står på alt fra hjemmelavet ravioli, til gode grillbøffer og en lækker vandmelonsalat med mynte fra haven.
Ha’ en dejlig uge!
Madplan uge 22:
Mandag: Ravioli med spinat og ricotta serveret med en tomatsovs og lidt frisk reven parmasan
Tirsdag: Pocheret æg og rejer med grønne asparges, spinat og ærter
Onsdag: En god klassisk mormor-ret bestående af Karbonader og opbagt sovs
Torsdag: Sandwich med hjemmerørt tunsalat og æg
Fredag: Tapas med alt hvad det indebærer. Rødvin, pølse, ost, oliven, brød, pesto mm.
Lørdag: Grillbøffer med hjemmelavet hvidløgsbrød og en god salat
Søndag: Mynten er igen i år at finde i vores lille urtehave og står flot i fuldt flor. Derfor står menuen på denne lækre vandmelonsalat med edamameboenner, feta og mynte med sprøde kyllingelår i ovnen.
/Josefine
Skriv et svar