Madplan uge 20

blog2I morgen starter en ny uge. Den står blandt andet på forlænget weekend i Esbjerg for vores vedkommende. Jesper har nemlig taget fri fredag, og vi holder derfor Kristi himmelfartsferie fra onsdag aften. Det bliver dejligt at være sammen med familien og få slappet af. Madplanen denne uge er derfor fra torsdag-søndag blot inspiration for, hvordan den kunne se ud. (Jeg skal nemlig hjem og forkæles hos mine svigerforældre og deres madgryder<3).

Ellers står madplanen denne uge blandt andet på frisk fisk med lækkert tilbehør af lune radiser og avocado creme, en ægte smørrebrødsklasissker – nemlig kartoffelmaden, og frisk pasta med stegt kylling og en god hjemmelavet grøn basilikumspesto.

 

Madplan:

Mandag: Tager vi en smut forbi vores fiskehandler og skal have En dejlig forårsret med fisk, lune radiser og avocadocreme

Tirsdag: Står menuen på en ægte smørrebrødsklassiker, nemlig kartoffelmadder på godt nybagt rugbrød med små nye kartofler, purløg, tomater og en god hjemmerørt mayonnaise.

Onsdag: En dejlig pastasalat med frisk pasta, stegt kylling, grønne asparges, bøffelmozeralla, små semidried cherrytomater og en god hjemmelavet grøn basilikumspesto

Torsdag: En rigtig skøn Spinat og lakse tærte med en grov hjemmelavet tærtedej

Fredag: Gode økologiske svinekotelleter med små nye kartofler vendt i persille og en salat af fint snittet æble og fennikel vendt i lidt citronsaft. mums

Lørdag: squashspaghetti med kødsovs

Søndag: indisk linsesuppe med små grove mini flutes

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *