Madplan uge 18

marmarjkh,jhk

Denne weekend har vi nydt på Djursland med familien. En årlig tradition hvor vi mødes med hele familien på min mors side, og spiser, drikker, snakker, går ture, sover og hygger sammen. I alt 23 børn og voksne der samles. I år var første gang vi havde Esther med, og hun nød virkelig opmærksomheden fra alle de ældre grandkusiner og fætre. Du kan læse lidt mere om stedet, som er en stor herregård der ligger herligt I naturen og tæt på vandet i indlægget fra sidste år lige her.

I morgen starter en ny uge. Der er officielt kun 5 uger tilbage af min barsel og jeg har tænkt mig at nyde dem til fulde. Denne uges madplan star bl.a på vegetar pizza med kartoffel og rosmarin, den franske klassiker Madame Croquet, inspireret af den skønne blog Valdemarsro.dk, og squashspaghetti med friskfanget laks, som Jespers kollega har fanget ud fra kysten på Bornholm.

 

 

Madplan uge 18: 

 

Mandag: En vegetar dag som består af pizza med Kartoffel og rosmarin. Evt. Med lidt friskrevet parmesan og ruccola.

 

Tirsdag: Madame croquet inspireret af den skønne madblog Valdemarsro.dk

 

Onsdag: Squashspaghetti med laks, edemameboenner og avocadocreme

 

Torsdag: En stor portion Chili con carne. Resterne gemmes til Qusedillas dage efter. 

 

Fredag: Qusedillas med spinat, ost og resterne fra torsdagens chili con carne. Husk at det også er St. Bededag i dag og derfor er varme hveder et must.

 

Lørdag: Sprøde tempurarejer med hjemmebagt focaccia brød

 

Søndag:  kyllingefrikadeller og en god salat

 

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *