Madplan uge 17

Ugemadplan

I næste uge starter en lidt ny hverdag for os herhjemme. Vi er ikke længere to studerende der bruger tiden med snuden i bøgerne og har store mængder fleksibilitet. Men vi skal for første gange prøve hvad det vil sige at være et forældrepar med jobs. Jeg tænker derfor at det bliver en lidt mere travl uge, som er fyldt med spændende møder og arbejdsopgaver. Derfor vil næste uges madplan også være en som passer ind i vores nye hverdag og bestå af enkle retter.

På fredag drager vi i sommerhus og nyder et par dage i Jylland med hyggeligt samvær med familien, lækker mad og et godt glas vin.

 

Madplan:

Mandag: En virkelig nem ret er boller i karry, især hvis man som jeg har en stor portion færdiglavet kødboller i fryseren, lige til at tage op.

Tirsdag: Ramsløgene er for alvor blomstret frem og det skal udnyttes i en omelet med ramsløg.

Onsdag: En lækker og saftig pariserbøf.

Torsdag: Denne dag er vi sent hjemme og wraps med laks er både hurtigt at lave og smager fantastisk. Det er også en nem både lige at få tømt køleskabet for grøntsager.

Fredag: Vi drager i sommerhus, og jeg skal hverken sørge for mad fredag eller lørdag aften. Men i skal ikke snydes for lidt inspiration. Havde jeg været hjemme skulle fredag aften nydes med en god bøf, ovnfritter og hjemmelavet bearnaise.

Lørdag: En god lasagne går man aldrig galt i byen med.

Søndag: Vi kommer hjem igen søndag og jeg tænker på at bage pitabrød. Jeg har fundet frem til en rigtig god opskrift som i snart lige må få opskriften på. Dem vil jeg lave som vi kan spise sammen med hjemmerørt æggesalat og råkost

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *