Madplan uge 16

blog1

Den kommende uges madplan står blandt andet på mexicanske burgere med verdens bedste hjemmelavede burgerboller, skidne æg (en genganger fra påsken) og dampede asparges med sauce mousseline og rejer, som Ifølge os, er en af de bedste retter I asparges-sæsonen, som netop nu er gældende. Pt. er de fleste asparges i butikkerne fra udlandet, blandt andet Frankrig og Tyskland, men om lidt lander der også danske asparges – og vi glæder os!

Vi forsøger hver uge at lave en varieret og spændende madplan, der tager udgangspunkt I årstidens frugt og grønt og særlige specialiteter og retter som gør sig gældende for sæsonen. Derudover kan vi godt lide at lade os inspirere af mad fra andre lande. I denne uge er der blandt andet hentet inspiration fra både Mexico og Asien.

Hvis du er til asiatisk mad, og aldrig har prøvet stegte æg, kan jeg virkelig anbefale opskriften på Asiatisk inspireret ret med kylling, nudler og stegte æg. Det stegte æg er lige prikken over i’et, i den velsmagende ret der både er sød, krydret og fuld med smag.  

 

Madplan uge 16:

 

Mandag: grøn kartoffel og porresuppe

 

Tirsdag: spaghetti bolognaise

 

Onsdag: skidne æg

 

Torsdag: salat med kylling

 

Fredag: mexicanske burgere med hjemmelavet burgerboller

 

Lørdag: dampede asparges med sauce mousseline og rejer

 

Søndag: Asiatisk inspireret ret med kylling, nudler og stegte æg

 

God søndag

/Line & Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *