Månedens favoritter

Så er det endnu engang tid til et søsterindlæg med nogle af vores favoritter for denne måned. Udenfor er det rigtigt blevet efterår og derfor tid til en masse indendørs hygge.
Denne måned har vi blandt andet haft vores forældre fra Jylland på besøg og fejret at Line fyldte rundt. Nedenfor kan du finde lidt om lige fra månedens absolute yndlingsråvarer til favorit guf når der skal hygges indendøre.

Desktop4Månedens absolutte yndlingsråvarer er henholdsvis svampe og havtorn. Ovenfor ser du en lækker æblehavtornmarmelade (link til opskrift finder du lige her) og en mad med blandede svampe stegt let på panden med lidt fløde.

Desktop7Yndlingsmusiknummeret i højtaleren lige nu er er for Lines vedkommende ‘Night Call’ med London Crammar og for Josefine ‘A Heartbreak’ med Angus and Julia Stone. (Du kan lytte til numrene her og her)

Desktop6Lakken på vores negle disse dage er pt farvet med farven ‘Rouge Coqueliot’ fra La roche Possay og ‘Chinchilly’ fra Essie

deNår vejret er til indendørshygge må man godt forkæle sig selv lidt engang i mellem. Josefine foretrækker et par superflyers i selskab med en krimi og Line den lækre lyserøde plade rittersport med yoghurt og jordbær.

God weekend fra os 🙂

/Josefine og Line

 

 

1 thought on “Månedens favoritter

  1. Som altid – rigtig hyggelig at læse og være lidt med også på denne måde….
    Inspirerende og nærværende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *