En lille nytårsbaby på vej <3

image

 

DEN ER GOD NOK, VORES LILLE FAMILIE PÅ 3 BLIVER SNART TIL 4 

Det skete meget hurtigt, og en del før vi egentlig havde planlagt det – men ikke desto mindre er jeg gravid – og ovenud lykkelig og begejstret. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget til at vores lille familie bliver udvidet med en lillebror eller lillesøster <3

Vi venter os en lille nytårsbaby med termin lige omkring nytår, og det er både overvældende, fantastisk og føles helt rigtigt på en og samme tid.

Maven er allerede vokset en hel del og ikke til at skjule længere – og Esther går og fortæller at “moar har en baby i maven”, så det er vist ikke til at holde hemmeligt længere – og jeg har egentlig også bare mest lyst til at råbe det til alle. Jeg glæder mig! – Og jeg glæder mig til at dele lidt fra graviditeten og barselslivet her på bloggen.

 

Rigtig god søndag fra ferielandet 🙂
/Josefine

1 thought on “En lille nytårsbaby på vej <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *