Lidt om nytårsfortsætter, præmier og en opskrift på passionsfrugtjuice med kokos og ingefær

10899619_10152592311622321_1952644009_n

Jeg er ligesom de tusindevis af andre danskere hoppet med på ‘januar-2015-kuren’. Jeg har udskudt det længe, men nu SKAL det være. Og jeg er så motiveret!! Under min graviditet med Esther tog jeg intet mindre end knap 25 kilo på, og 10 af de ekstra kilo sidder desværre stadig og ‘fylder’. Nytårsfortsættet i år er derfor at tabe 10 kg. I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. bl.a. til nytårsfortsæt nr. 2, som er at gennemføre en halvmarathon med min far i Skagen til oktober. Meget mere om det senere.

Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig). En præmie man kan se frem til, og som man kan tænke på og trøste sig med, når man sidder til fødselsdag og siger pænt nej tak til lagkage, kanelstang, cola, Hariboslik, trefarvet is, chips med holidaydip og andet godt. Man skal jo huske at forkæle sig selv! Min præmie har jeg selv valgt, og er et par nye jeans, en middag på sticks’n’sushi og så har jeg fået lov til at vælge og bestille den forårs/tidlig sommer charter ferie vi har besluttet os for at tage på og som jeg allerede glæder mig så meget til!

Den næste tid vil bloggen derfor fra min side af bære præg af sunde opskrifter på middagsretter, forskellige juice og smoothies og andre alternativer til den lille sult. Det første jeg vil dele med jer er denne opskrift på en frisk og lækker passionsfrugt juice med kokos og ingefær, som vi nød i går aftes da Esther var puttet i seng.

Opskrift på passionsfrugtjuice med kokos og ingefær: (til 2 pers)

  • 6 passionsfrugter
  • 1 stk ingefær skrællet ca. 2×2 cm (efter smag)
  • Saften fra en 1/2 citron
  • 5 dl Frisk kokosmælk fortyndet med vand (1:4)

Udhul passionsfrugterne med en ske, skræl og hak ingefæren fint og kom frugtkød og kerner, hakket ingefær, citronsaft og kokosmælk i en blender. Herefter shakes alle ingredienserne i en blender og serveres koldt med isterninger og sugerør.

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *