Kyllingespyd med sød chilisauce

 

 

 

Vi nyder ferielivet på Bornholm og jeg skal nok vise jer et par stemningsbilleder en af de kommende dage. Lige nu har jeg for første gang, i meget lang tid, lidt alene tid, hvilket jeg udnytter her på bloggen. De andre er ude at gå Hammerknuden rundt med et efterfølgende dyb i havet og Mini A tager sin første lur ude i den hyggelige gårdhave, her i vores lejet hus i den lille by Listed. Her er noget så hyggeligt! Og selvom det er midt i højsæsonen er her meget fredfyldt og stille og roligt.

Det er netop den slags ro som jeg fyldes op af. Og naturen, ikke mindst. Jeg nyder det til fulde og drømmer ofte om at hive stikket og flytte langt ud på landet (eller en ø). En drøm vi(K og jeg) ikke har forfulgt – endnu i hvert fald. Drømmen om et lille hobby landsted med plads til trampolin og grill. Nærvær. frihed, frisk luft og indre ro omkring vores lille 4-kløver. Men samtidig er vi også glade her i Helsingør. Vi har det godt, børnene trives og vi er tættere på familien. Alligevel kan jeg ikke helt slippe tankerne..

Inden vores ferie startede lavede vi nogle lækre og saftige kyllingespyd med sød chilisauce som simpelthen smagte super godt, og derfor vil jeg gerne dele opskriften her. Børnene var helt vilde med at kyllingen var kommet på spyd og nød at smage på den søde chilisauce. Man kan sagtens stege kyllingen uden at det skal være sat på spyd, men det giver pludselig et helt andet udtryk når maden bliver serveret på en pind.

Kyllingespyd med chilisauce er meget nemt at lave og kan serveres med lige den slags tilbehør man har lyst til. I kan se flere af vores opskrifter på salater lige her som ville passe godt til en lækker sommermenu. Vi stegte vores kyllingespyd, men retten vil også nemt kunne laves på en grill.

 

Kyllingespyd med sød chilisauce
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Ingredienser
  • 2 kyllingefileter
  • salt & peber
  • lidt olie til stegning
  • sød chilisauce
Fremgangsmåde
  1. Kyllingefileterne skæres i strimler og sættes på en pind. De krydres med lidt salt og peber og steges ved høj varme på en pande. Herefter tilsættes sød chilisauce og spyddene pyntes med lidt sesam og mynte og er ellers klar til servering. Jeg havde noget chilisauce stående i køleskabet, men næste gang tror jeg at jeg vil prøve at lave min egen version

 

/Line

1 thought on “Kyllingespyd med sød chilisauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: