Kylling i karry

kylling i karry

RETTEN MED KYLLING I KARRY ER EN NEM FAMILIEVENLIG RET

 

Hvor er det skønt at det gode sommervejr er tilbage. Jeg nyder virkelig lyset og varmen her inden det om lidt er efterår.

Selvom kylling i karry måske er en lidt tung ret i dette sommervejr var det lage hvad jeg havde lyst til her den anden dag. Det er sådan en klassisk familieret som er nem at lave i hverdagen. Vi har mange gode hverdagsretter herhjemme og en af dem er kylling i karry.

 

Man kan med fordel lave en ekstra stor portion og fryse halvdelen ned til en dag man kommer sent hjem. Det er ikke noget vi er specielt gode til med mindre jeg ved at, der kommer nogle dage hvor tiden er knap eller jeg er alene med begge børn. Til efteråret skal K på studietur og her har jeg planer om at fryseren skal være fyldt med nemme lækre retter lige til at varme op. Der er bare forskel på om man er to voksne eller kun en når aftensmaden skal laves og man har to trætte børn. I øjeblikket sover de begge inden klokken slår syv, til gengæld vågner de gerne føre seks.

 

Opskrift på kylling i karry

  • 2 kyllingebryster
  • 8 dl hønsebouillon
  • 1 revet løg
  • 1 revet æble
  • 1 spsk. olie
  • ½ squash i tern
  • 1 spsk. Karry

 

Start med at koge de to kyllingebryster i ca. 8 dl hønsebouillon eller vand. Tag kyllingen op og gem bouillonvandet. I en ny gryde sauteres revet løg og æble samt squash i lidt olie. Det må ikke tage farve. Tilsæt karry og hæld derefter bouillonvandet på. Lade det koge i ca. 15 minutter og pluk kyllingen i mindre stykker og kom det ned i saucen.

Vi spiste kylling i karry med ris og en masse knavegrønt.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *