Koldskål

koldskål billede

Vi spiste denne lækre koldskål til dessert forleden dag. Her i dette skønne sommervejr er det helt fantastisk med en let sommerret. Hvis det stod til mig kunne jeg spise koldskål morgen, middag og aften med forskellige slags topping. Alt lige fra frisk frugt og bær, kammerjunker eller en god müsli. Denne opskrift er hurtig at lave og smager virkelig godt af vanilje, kærnemælk og hyldeblomst. Den er både sød og frisk på samme tid.

Opskrift på koldskål:

  • 8 æggeblommer
  • 200g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 liter kernemælk
  • 1 liter yoghurt naturel
  • 1 dl hyldeblomstsaft

Pisk æggeblommer med sukker og vanilje til det er stift og luftigt. Her efter vendes kærnemælk og yoghurt naturel i æggemassen og smages til med hyldeblomstsaft. Jeg har selvfølgelig brugt den jeg lavede her, men man kan altså også fint købe en god saftevand.

 

/Line

 

2 thoughts on “Koldskål

  1. Pingback: Juli - RuthogRuth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *