JUNI

juni

 

Juni måned starter godt – og varmt. Selvom maj også har været lun og dejlig slår vejret i dag alle rekorder og kan virkeligt kaldes for dejligt sommervejr. Der er ikke noget at sige til at priserne på afbudsrejserne her i juni er helt i bund med dette skønne vejr. Tror at jeg så, at man kunne komme til Grækenland i en uge med hotel, for blot 600kr pr person. Det er næsten for billigt til at være sandt.

Vi er også så småt begyndt at tænke på sommerferie som i år skal nydes i Danmark, derfor må vejret godt fortsætte som det gør nu.

 

Denne juni måned skal nydes med hyggelige grillaftner, koldskål, ture til stranden, familiesamvær og en masse is.

 

Bøger: Her i juni har vi planer om at læse en hyggelig sommerbog. Mange har sikkert set programmet Kurs mod fjerne kyster med brødrene der sejler jorden rundt og oplever nye verdener både over og under vandet. En bog: Tanker fra en halv jordomsejling med Havana, af Mikkel Beha og sønnen Emil er netop udkommet. Der omhandler deres egne rejsebeskrivelser og tanker der følger med på sådan en jordomrejse.

 

Oplevelser: Her i Helsingør er der i denne måned Ironman og derudover findes der tre forskellige Iron Kids løb til børn med forskellige distancer alt efter alder. Overskuddet går til Børns Vilkår så det er både en sjov måde at være sammen med sine børn på og samtidig gør man noget godt.

 

Film: Det gode sommervejr indbyder ikke ligefrem til biografvejr med mindre man tager i drive-in-bio. I Lynge på Sjælland vises der seks forskellige film i løbet af juni måned.

 

Mad: Denne opskrift på læskende frugt is var utrolig populær sidste år og her er en opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft som isen blandt andet kan laves af. Denne opskrift på koldskål bliver man altså heller aldrig træt af og så er disse jordbærkager med friske danske jordbær lige til at nyde på en skøn sommerdag.

 

I haven: Både haven og altanen står så fint og farverigt lige nu. Vi vander på livet løs her i varmen og høster friske krydderurter alt imens vi venter på tomater og jordbær.

 

 

/Josefine & Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *