JULI

13607988_10153622002227321_1184405777_n

 

Inspiration til din juli måned

Med Juli måned, kommer sommerferien, som i år skal holdes i Danmark for vores begges vedkommende – både fælles og hver for sig.

Ferien skal blandt andet nydes hjemme, i Skagen og i Esbjerg (- og Marbæk), og vi glæder os til en stille og rolig ferie, med masser af tid og nærvær. Vi har blandt andet planer om en fælles familietur til Legoland, og herudover kan vi fejre Esthers 2 års fødselsdag.

Vi håber begge at juli måned bliver fyldt med en masse varme og solskinsfyldte dage og små og fine oplevelser med familien.

Nedenfor finder du lidt af alt det, vi vil fylde sommeren med

 

 

Bøger: Ingen sommerferie uden en god nordisk krimi. Vi har begge planer om at læse ”Bedemandens datter” af Sara Blædel, som udkom her i juni måned. Forhåbentligt bliver der også tid (og vejr) til at læse og kigge i en masse blade og magasiner fra strandtæppet

 

Film: I juni måned, nåede vi aldrig i drive in bio – måske der i stedet bliver tid til en voksenaften i juli måned, hvor fx The Legend of Tarzan kommer på lærredet.

 

Oplevelser: I vores barndom var Legoland et af de helt store klimaks i sommerferien – denne tradition bliver troligt ført videre til vores egne børn. Line lavede sidste år en fin lille guide til et dejligt besøg i LEGOLAND ved Billund.

 

Mad: Sommeren kommer blandt andet til at byde på hjemmelavet koldskål med sprøde kammerjunker, masser af læskende og kolde drikke som fx iste, iskaffe, hyldeblomst– og rabarbersaft samt lækre friske skaldyr, som går så godt hånd i hånd med et godt glas koldt rose.

 

Haven: I haven skal de første søde jordbær og stikkelsbær høstes og bruges i lækre sommerdesserter, som fx en lækker bærtærte eller en hjemmelavet bæris i stil med disse frugtis.

 

 

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *