Julesokker og pakkekalender

 

15134428_10153956634537321_1486600963_n

julesokker   julesok og pakkekalender

INSPIRATION TIL DECEMBERMÅNEDS JULESOKKER OG PAKKEKALENDER.

 

I dag er der kun 2 uger til vi går ind i december måned, og jeg glæder mig som et lille barn. Julen er for mig en magisk tid og efter, at jeg selv har fået børn, er dette kun blevet forstærket. Julesok og pakkekalender er ingen undtagelse, og jeg er så småt ved at være færdig med at forberede dette års pakkekalender.

 

Jeg husker selv tydeligt, hvordan jeg forventningsfuldt listede ud på bare fødder hver morgen, for at kigge i min julesok og se om nissen havde været forbi. Den forventningsglæde og magiske tid har jeg glædet mig til at give videre til mine egne børn. Allerede sidste år valgte vi at lave en lille pakkekalender til Esther –hvilket var en stor succes. I år har hun fået en alder, hvor hun forstår endnu flere ting, og taler allerede nu om julemænd, nisser, juletræ og småkager – og jeg glæder mig derfor ekstra meget til denne december måned.

 

Jeg har været ude og købe de yndigste julesokker i Liberty print fra Poppy Rose, og der røg altså også en til lillesøster med i kurven. Esther fik selv lov at vælge, og valgte den smukke karrygule julesok, hvorfor lillesøster får den fine blå-grønne. Fra stofgiganten.dk købte jeg bogstavs-strygemærker, da jeg tænkte, at det ville være fint og personligt med deres navn på julesokken, men desværre virkede det ikke helt efter hensigten og blev ret utydeligt. Nu overvejer jeg derfor at købe denne textil tusch og optegne bogstaverne, så navnet forhåbentligvis bliver lidt tydeligere.

 

Selve pakkekalenderen består af forskellige små gaver, rosiner mm. Du kan se et lille udsnit af gaver nedenfor. Jeg tror hun bliver ellevild med undertøjet, fra Petit Bateau, da det er hendes første sæt og hun altid taler om underbukser. Pandebåndet er et håb fra hendes mor om, at når det nu kommer fra selveste nissen, vil hun da gerne gå med det. Udover lige pandebånd, er Esther nemlig en rigtig pyntepige og elsker halskæder, glimmer og neglelak, hvorfor der selvfølgelig også gemmer sig sådanne i pakkekalenderen. Herudover har jeg fundet et par gode pixibøger, lidt trælegemad fra Tiger, en drikkedunk fra Sistema, og små kreative ting man kan lave sammen som glimmerbilleder fra Tiger, Kreativ leg fra Djeco, Hama perler og klistermærker.

pakkekalender

 

Du kan også finde inspiration til din pakkekalender i indlæggene fra sidste år lige her og her.

 

 

 

/Josefine.

1 thought on “Julesokker og pakkekalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *