Ønsker til en 2-årig

ønsker billede

 

Som jeg tidligere har beskrevet er vores lejlighed ikke så stor og Lille K’s værelse er ikke meget mere end 8 kvm og derfor er det også begrænset hvad vi og han har plads til. Jeg synes allerede at han har meget legetøj og egentlig mangler han ikke noget. Alligevel har han også nogle ønsker (gerne alt med Spiderman hvis man spørger ham selv), både praktiske ting og legesager.

Det er selvfølgelig forståeligt at familien gerne vil forkæle ham og give ham noget som han bliver glad for, men jeg har tilladt mig også at finde nogle alternative ønsker. Blandt andet det smukke sengetøj fra Camcam som blandt andet forhandles hos littlecolumbine.com, en bamseblød og økologisk badekåbe fra Iobio, og et knivsæt så han kan begynde at få lov at skære ting i køkkenet.

Jeg synes personligt at julen er børnenes fest, men jeg synes også sagtens at børn kan ønske sig praktiske gaver. Vi har valgt at give ham et billede til værelset som jo ikke er noget han ligefrem kan tage frem og lege med.

Lille K er desuden meget glad for bøger og vi læser hver aften en godnat historie inden han skal sove, derfor står bøger også højt på listen. Blandt andet den nye bog med Mimbi Jimbo af Martin Strid. Naturligvis ønsker han sig også legetøj, men jeg har forsøgt at vælge det klassiske og solide som han forhåbentligt vil finde frem igen og igen som eksempelvis Brio og fine biler. Han er også begyndt at vise interesse for puslespil som jeg tænker kunne være en god gaveide og evt. et lægesæt.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *