Opskrift på Jordbærsalat

Verdens bedste (og meget simple) jordbærsalat.

IMG_8684

Jeg er vild med frugt i salater. Både frugt, nødder og forskellige oste som feta, mozzarella og parmasan kan virkelig pifte enhver salat op, så den nem gør sig for en hovedret. For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift på blåbærsalat på bloggen. I denne uge deler jeg min opskrift på en skøn og frisk jordbærsalat med ristede hasselnødder, feta og spinat.

Jordbærsalaten er både sød, salt, sprød og blød på samme tid – og smager absolut fantastisk. Vi fik den sammen kyllingefileter og et lille glas rosé. Smagen og længslen efter sommer, som specielt gør sig gældende disse dage, hvor man gik og troede det var forår, men pludselig må finde vinterfrakken frem igen, da vejret både har budt på sne, regn og slud. Jeg håber det snart bliver lidt varmere i vejret.

 

Opskrift på Jordbærsalat:

  • 150 g. friske spinatblade
  • 1 lille bakke jordbær
  • 1/2 agurk
  • 150 g. feta
  • 1 god håndfuld hasselnødder
  • 2 spsk. god balsamico

 

Sådan gør du:

Vask spinatblade og burg evt. en salatslynge til at tørre bladene.

Rens og halver dine jordbær. Skyl agurk og skær den i halve skiver.

Kom dine hasselnødder på en tør pande og rist dem let.

Bland salat, tomat, agurk og feta i en stor skål og dryp lidt balsamico ud over jordbærsalaten.

 

IMG_8688

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *