Jordbærplukning og opskrift på jordbærmilkshake

 

jordbækmilkshakejordbær billede

Lille K har de sødeste oldeforældre som heldigvis bor dejligt tæt på os. Begge mine bedsteforældre er her desværre ikke mere og derfor har jeg lidt adopteret Kærestens Farmor og Farfar som altid har åbnet deres hjem op for mig. De har en stor have med alverdens bær, kartofler og smukke rosenbede. Vi bor selv i en lejlighed og derfor tager vi gerne på besøg hos dem med haver, i hvert fald de dage hvor vejret er godt. Vi benytter os selvfølgelig også af legepladsen rundt om hjørnet, skoven som befinder sig kun få 100 meter fra os og stranden som også ligger i kun ganske k0rt afstand fra os.

 

For et par dage siden tilbragte vi en hel formiddag med jordbærplukning i Oldernes have og da vi kom hjem lavede vi både jordbærmarmelade og jordbærmilkshake med vanilje is af nogen af de mange jordbær.

Efter vores aftensmad fik vi altså denne jordbærmilkshake – en smoothie til den mere syndige side. Til gengæld var det en dessert som var både helt vildt lækker, sød og nem at lave.

 

Opskrift på jordbærmilkshake

  • 3 dl jordbær
  • 2-3 kugler vaniljeis
  • 2 dl mælk

Blend jordbær, is og mælk til en skøn cremet jordbærmilkshake. Vi brugte friske jordbær, men man kan også fint bruge frosne jordbær.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *