Jeg skal giftes!

forlovelsesring

 

Der er vist noget jeg ikke har fået fortalt jer der følger med her på bloggen, selvom nogen af jer jo nok ved det i forvejen.

 

I sidste uge spurgte min bedste ven og ikke mindst min kæreste og drømmemand om jeg ville giftes med ham. Det kom fuldstændig bag på mig og har lige skulle fordøje oplevelsen for det er sørme stort når ens kæreste på 7’ende år pludselig går på knæ.

 

Min kæreste var godt klar over at jeg gerne ville giftes, men jeg var egentlig ikke helt 100 procent sikker på om det var noget for ham. Derfor var frieriet heller ikke noget jeg havde set komme eller turde håbe på og jeg blev derfor helt overvældet – positivt selvfølgelig.

 

I bagklogskabens lys havde jeg godt bemærket at K var lidt ekstra på mærkerne og på, om man kan sige. Jeg tænkte dog bare at det var for at aflaste mig fordi jeg var lidt træt. Vi havde haft en dejlig dag på stranden og jeg tog i forvejen hjem med børnene imens ville K lige handle ind på vejen.

 

Da han kom hjem og fik lukket døren stod han med bleer og den smukkeste buket blomster i den ene hånd og en ring i den anden. Tror jeg fik sagt noget i retning af at: “det gør du bare ik” inden tårerne begyndte at trille og jeg faldt på knæ sammen med ham. Det var et helt specielt øjeblik her i vores lille hjem, som jeg aldrig vil glemme.

 

Efter det største chok havde lagt sig har jeg været i min egen lille lykkelige bobbel og kan stadig ikke tro mine egne øjne når jeg kigger ned på min venstre hånd. Jeg kunne ikke have tænkt mig det anderledes. Det er netop hverdagen sammen med ham at jeg siger ja til.

 

Vi har efterfølgende været helt høje på kærlighed og er nærmest nyforelsket igen. Utroligt at man kan finde den følelse efter 7 år, men jeg er altså helt pjattet med ham og nu får jeg lov at kalde ham min mand. Fantastisk.

 

Ringen er fra Halberstadt og med 7 små diamanter – en for hvert år vi har kendt hinanden.

 

/Line

 

1 thought on “Jeg skal giftes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *