Inspiration til kalendergaver

kalendergaver titel

Jeg glæder mig som et lille barn til december måned og Lille K skal have sine kalendergaver. Sidste år var han for lille til at kunne forstå den slags og derfor havde vi heller ikke prioriteret kalendergaver. Men i år skal den have fuld skrue. Jeg elsker alt ved julen og alt hvad der hører med. Derfor har jeg også gjort mig mange tanker om julen. Især nu hvor vi er blevet en familie er det vigtigt for mig at skabe nogle trykke rammer, gode minder og skønne traditioner.

Jeg fik selv som barn kalendergaver og der var ikke noget så godt som når man vågnede om morgenen og der lå en pakke i julesokken. Jeg husker det som det aller bedste. Jeg er af den holdning at jeg helst vil have at pakkerne indeholder noget Lille K kan bruge til noget i stedet for en masse 10 kroners plastic som alligevel bliver smidt ud inden december er omme. Samtidig er 24 gaver rigtigt meget og man kan hurtigt blive ruineret. Derfor har jeg forsøgt at finde ting på tilbud og der vil være nogen dage hvor der ligger en pakke rosiner, en müslistang eller et lille stykke chokolade i stedet for et stykke legetøj.

Disse kalendergaver bærer nok lidt præg af at det er til en lille dreng, måske især bilerne og traktoren afslører gavernes modtager. Men ellers synes jeg at der er flere af pakkerne der er neutrale og kunne også passe til en lille pige. Jeg har købt nogle schleich dyr fordi han i julegave måske nok får en bondegår. Derudover får han nogle pixibøger, en malebog, sæbebobler, klistermærker fra Djeco og en drikkedunk fra Sebra. Hertil kommer der lidt julesager som en nissehue og julekugle.

Nu mangler jeg bare at pakke dem alle sammen ind som jeg heldigvis har fundet en god løsning på. Det må jeg dele med jer en anden dag.

 

/Line

1 thought on “Inspiration til kalendergaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *