Hvad gemmer maven

Lillebror eller lillesøster

Lillebror eller lillesøster ..?

Det er utroligt, at jeg allerede er halvvejs igennem graviditeten. Det er simpelthen gået så hurtigt denne gang.
Vi glæder os sådan til januar, og Esther går stolt rundt og fortæller alle og enhver, at hun er “Do år” og “Dorebror”. Når man fortæller hende, at hun jo er en pige og derfor bliver storesøster, svarer hun bestemt og vredt “Nej!” – Hun vil selvfølgelig være storebror, som hendes fætter Karl. ❤

Jeg har faktisk altid tænkt, at jeg en dag skulle være mor til to små piger – præcis ligesom jeg selv voksede op med en søster ved min side. Jesper er jo derimod vokset op i en familie med tre drenge, og vi har gættet og haft mange sjove samtaler, om maven mon gemte på en lillebror eller lillesøster.

Første gang, da jeg var gravid med Esther, havde jeg ingen kvalme, men var til gengæld helt enorm træt de første par måneder. Jeg faldt i søvn alle steder og på alle tidspunkter! Ofte både i toget på vej hjem fra studie, og igen på sofaen inden aftensmaden.

Denne gang startede jeg graviditeten med morgenkvalme og opkast de første måneder af graviditeten. Og somme tider døjer jeg endda stadig med kvalmen, hvis jeg glemmer morgenmaden, som noget af det første, når jeg står op. Til gengæld har jeg ikke været helt så træt som sidst – selvom jeg nu godt kan mærke, at energien er brugt op på den anden side af kl. 20.

Alle (på nær min far), har pga. de lidt forskellige graviditeter gået og gættet på, at maven gemte på en lille dreng. Det skulle vise sig, at min far (der FYI altid gætter rigtigt), var den der fik ret.

Vi venter os en lille pige ❤

Vi glæder os sådan til at lillesøster kommer til januar og jeg føler mig enormt heldig over at skulle være mor til ikke bare en – men to små piger.

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *