Huskeliste til kommende forældre

huskeliste

guide

liste

 

Det kan godt være lidt af en jungle med alt det gir og udstyr der skal købes ind inden baby melder sin ankomst. Jeg blev altså også noget overrasket da jeg sad og lavede denne huskeliste. Det er en laaang liste og jeg gik egentlig og troede vi havde det meste eftersom vi allerede har været igennem det en gang før, men det er altså lidt noget andet når man går fra at have en dreng til at skulle have en lille pige. Det betyder derfor at vi stadig mangler en lidt indkøb, men her går jeg som med så meget andet også efter princippet ’lidt, men godt’. Jeg synes vi er gode til at prioritere vores køb og derfor mener jeg også en huskeliste er et godt værktøj til ikke at impuls købe alt muligt vi aldrig får brugt.

 

Jeg elsker lister og jeg nyder hver gang noget kan krydses af – derfor er denne guide eller huskeliste helt perfekt i min verden. Det er selvfølgelig min version af, hvad sådan en huskeliste til kommende forældre bør indeholde og der kan selvfølgelig være andre behov end dem jeg og vores familie lige sidder og har.

Har man lyst, kan listen hentes og printes her: Huskeliste

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *