Hjemmelavet citron bodyscrub

bodyscrub billede

Foråret er på vej og jeg fik derfor lyst til at eksperimentere med en sommergul bodyscrub. Jeg holder meget af at det man smører sin krop ind i er så naturligt som muligt samtidig med at det selvfølgelig skal have en effekt. Der findes jo et hav af olier som er godt for alt muligt. Selv bruger jeg meget mandelolie der blandt andet er suveræn til at fjerne make-up med. Til denne bodyscrub har jeg dog brugt olivenolie da det var det eneste jeg lige havde, men som jeg fik en skøn babyblød hud af efter badet.

Du skal bruge:

  • 2 dl salt
  • 1 dl olivenolie
  • 1 økologisk citron

Fremgangsmåde:

Til at lave denne bodyscrub skal du bruge 2 dl salt. Om du vælger fint eller groft salt er op til hvor grov du synes din scrub skal være. Jeg selv synes at den fine salt er perfekt. Bland salt og olivenolie. Herefter riv skallen af citronen og pres den for saft. Si citronsaften for sten og bland det helle sammen.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *