Hjemmelavede kyllingenuggets

kyllingenuggets billede

En af livretterne herhjemme er hjemmelavede kyllingenuggets og jeg har forsøgt at lave nogle nuggets som smager næsten som dem man får på Mc. Donald eller hos andre junkfood restauranter. Disse kyllingenuggets er både sprøde og saftige og smager helt fantastisk. Kyllingen må gerne være af god kvalitet og så er det vigtigt ikke at stege dem for hårdt og for længe samtidig med at de skal være gennemstegt. Jeg tænker i øvrigt de kan være gode i madpakker og på picnic ture selvom de måske mister lidt sprødhed.

Lille K er helt vild med dem og udover tomatsuppe og boller i karry er disse kyllingenuggets et sikkert hit.

De kan spises til alt lige fra en sprød salat eller pommes frites og så tager de ingen tid at lave. En meget nem og overskuelig hverdagsret. De smager iøvrigt utroligt godt med enten en chilimayo eller en sursød sauce.

 

Opskrift på Kyllingenuggets

  • kyllingebryst
  • 1-2 æggehvider
  • 1 dl rasp
  • ½ tesk. Paprika
  • ½ tesk røget paprika
  • salt & Peber

 

Skær kyllingen i mindre stykker. Bland rasp med paprika, salt og peber. Herefter dyppes kyllingen først i æggehvider og herefter i rasp-blandingen. Lad gerne dine kyllingenuggets stå og trække i ca. 30 min i køleskabet tildækket. Herefter steges de ved middel varme i halv smør og halv olie til de er gennemstegte.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *