Hjemme igen fra ferie i Mexico #Mexico 1

Så er vi hjemme igen efter en helt fantastisk ferie i Mexico, Playa del Carmen. Det har været to vidunderlige uger med masser af sol, krystalgrønt vand, limonade (og for nogles vedkommende, Corona ;)) lækkert mad og masser af hygge og afslapning i familiens samvær. Den følgende tid vil både Line og jeg lægge indlæg ud om vores ferie og oplevelser i Mexico. Her følger blot et par stemningsbilleder fra turen.

ferie mexicoferie3ferie4

Det første jeg altid savner, når jeg har været langt væk hjemmefra, er mit RUGBRØD! Weekenden har derfor (udover udpakning, tøjvask og vennebesøg) stået på masser af rugbrødsmadder med leverpostej, spegepølse, kartofler, æg og sild serveret med (ægte)mælk og vand fra vandhanen. – Findes der noget bedre?

De kommende uger vil der dog helt sikkert blive lagt opskrifter ud på bloggen, der er inspireret af det mexicanske køkken og vores madoplevelser i Mexico, som jeg glæder mig til at dele med jer.

God søndag

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *