Hej igen.

IMG_0753

Så fløj et par uger lige af sted! Det er ikke fordi jeg har ligget på langs og set den ene serie efter den anden mens jeg har spist kage og drukket kaffe. Eller jo – kaffe har jeg drukket, og også indimellem spist kage, men det har været imens jeg har kigget ind i en computerskærm, passet en syg lille K eller skrevet læserbreve.

Lille K er nemlig ved at få sine kindtænder og det gør ondt og han har været ramt af feber og generelt utilpashed. Jeg har læst til en pensum eksamen i et fag der skulle afsluttes så det var et års pensum som jeg skulle lære udenad. Og værst af alt vil Helsingør Kommune nu lukke den institution lille K går i. AV.

Vi valgte da lille K var helt lille at flytte fra København fordi vi gerne ville give ham noget andet end hvad København kunne tilbyde. Ikke at der er noget i vejen med København, men vi ville gerne tilbyde ham – og os, noget andet end en lille lejlighed på 5. sal uden altan og grøn gård. Vi flyttede til et lille byhus, hvor vi bor med udgang til den lækreste lille gårdhave. Tæt på transport, tæt på indkøb og tæt på strand og natur. Vi nyder virkelig vores dagligdag her.

Vi skrev lille K op til byens bedste institution med den største kuperet naturlegeplads lige udenfor Helsingør. Godt nok er det 3 km op af pakke i den modsatte retning end stationen, hvor vi pendler fra, men det var her vi mente at kunne give ham det allerbedste. Ikke én dag har vi fortrudt det. Derfor er det virkelig også frustrerende at stedet nu er til høring i kommunen. Føler lidt jeg skal forholde mig til en masse faktorer om: hvad nu hvis…

Samtidig har vi forældre til børnene i institutionen fået et bekendtskab til hinanden der rækker ud over det sædvanlige. Vi har pludselig en sag at kæmpe for og jeg skal love for at alle gør hvad de kan. Jeg håber sådan at politikerne lytter til vores breve. Det betyder bare ALT at aflevere sit barn et sted, hvor man føler sig tryk. Det var jo netop derfor vi flyttede da lille K var helt lille, netop for at han ikke skulle flytte institution så mange gange.

I aften skal vi gå fakkeloptog for at gøre opmærksom på at institutionen selvfølgelig ikke skal lukkes ned.

 

/Line

 

1 thought on “Hej igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *