Havskildpadder i Akumal og mayaruiner i Tulum #Mexico 4

IMG_9478

Mexico har en en rigtig god infrastruktur og det er nemt at komme rundt med offentligt transport. Derfor tog vi på egen hånd bussen til både Akumal og Tulum. Akumal er stedet hvor du kan snorkle fra stranden og opleve havskildpadder. De svømmer i dette område for at spise græs som findes lige udenfor for kysten. Og der var også flere havskildpadder tilstede den dag vi besøgte stedet.

IMG_9459

Lidt mere syd for Akumal ligger byen Tulum hvor man kan finde gamle mayaruiner helt tilbage fra 1200-tallet. Ophøjet på en bakke med en fantastisk udsigt udover det caribiske hav ligger de gamle ruiner. Jeg vil klart anbefale at tager man hertil bør man have en guide med. Der er ikke mange informationer på stedet så hvis man ønsker at vide noget mere om stedet, ruinerne, historien og mayafolket  er det nødvendigt med en guide. Efter vi havde oplevet Mayabyen Tulum tog vi med en båd hvor vi fik set stedet ude fra vandsiden og tid til at snorkle.

IMG_9473

Er man til flot koral og små og store fisk skal man tage til Puerto Morelo som ligger midt mellem Playa del Carmen og Cancun. Dette er en lille fiskerby, kun meget lidt turistet, hvor man til meget billige penge kan tage med en fisker og hans båd ud at snorkle. Her finder du en undervandsk verden med et smukt bevaret koralrev og et fantastisk dyreliv. En helt rolig verden med et vælg af farver.

IMG_9172

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *