Gullash

gullash billede

En virkelig skøn og velsmagende simre ret er gullash. Retten kræver at man har god tid og derfor er det ofte i weekenderne at vi prioritere denne slags gryderetter. Her har vi det meste af dagen til at gå og hygge om hinanden og aftenens måltid. Gullash er oprindelig fra Ungarn og er en lækker smagsmættende ret der passer godt til hele familien på de her lidt kolde dage.

Opskrift på gullash:

  • 500g okseborg i tern
  • 2 gulerødder
  • 2 løg
  • 1 hvidløg
  • 1 spsk. smør
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 spsk. paprika
  • 1 liter vand
  • 1 tesk. Oksebouillon eller en terning
  • salt & peber

Start med at hakke løg og hvidløg og sauter det i en stor gryde i lidt smør ved middel høj varme. Herefter brunes kødet. Tilsæt paprika, salt og peber og bland det godt rundt og kom derefter tomatpure heri. Rør godt rundt og tilsæt vand med lidt bouillon. Lad retten simre i ca. 3 timer til kødet er lækkert mørt. Serveres med kartoffelmos.

 

/Line

 

 

 

3 thoughts on “Gullash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *