• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Ruth&Ruth

  • Børn & baby
    • baby
    • tumling
    • mode
    • graviditet
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Drikkevarer
    • Kager & Søde sager
    • Brunch
    • Bagværk
    • Baby & Børn
    • Madplaner
  • Rejser & Oplevelser
    • Danmark
    • Edinburgh
    • Mexico
  • Livstil
    • familieliv
    • Inspiration
    • diy
  • Om

Grønkålssalat med æbler og granatæble

november 22, 2016 by ruthogruth 2 Comments

GrønkålssalatGrønkålssalat med æble og granatæble

SKØN GRØNKÅLSSALAT MED ÆBLER, GRANATÆBLE OG VALNØDDER – PERFEKT SOM TILBEHØR TIL AL DEN TUNGE JULEMAD.

Nu er der kun få dage til, at vi kan fejre 1. Søndag i Advent og går december måned i møde med masser af dejlig julemad, som and, flæskesteg, medisterpølse og andet godt. Til al den tunge julemad, er det nu rart med lidt friskt og grønt, og det er denne grønkålssalat et glimrende bud på. Faktisk er det min yndlings- vintersalat og kan kun anbefales.

 

 

Opskrift på Grønkålssalat med æbler og granatæble:

 

  • 150 g skyllet og fint snittede grønlål
  • 2 æbler
  • 1 stort granatæble
  • 100 g valnødder

Vinaigrette

  • 0,25 dl olivenolie
  • 0,25 dl. Æblecidereddike
  • 1 lille tsk acacie honning
  • 1 lille tsk dijonsennep
  • salt og peber

 

Skyl og snit grønkålen fint og kom det op i en skål sammen med granatæblekerner, æbler skåret i tynde både og valnødder. Gem evt. En lille håndfuld af dit tilbehør til at toppe salaten med til sidst.

 

Rør olivenolie, æblecidereddike, honning og dijonsennep sammen til en lækker vinaigrette, smag til med lidt salt og peber og rør den sammen med Grønkålssalaten.Drys til sidst med det tilbehør du lagde til side og server sammen med vinterens mange retter.

 

/Josefine.

Filed Under: Aftensmad, post, Salater, Tilbehør Tagged With: æble, æbler, granatæble, grønkål, grønkålssalat, jul, juleopskrifter, opskrifter, salat, Salater, valnødder, vinaigrette

Previous Post: « Søndagstanker
Next Post: Flæskesteg »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Flæskesteg - RuthogRuth siger:
    november 24, 2016 kl. 2:18 pm

    […] bestående af en flæskesteg med sprøde svær, hvide og brune kartofler, rødkål, sovs og denne sprøde grønkålssalat. Mine svigerforældre er eksperter i at lave flæskesteg, og det var da også dem der havde […]

    Svar
  2. December måned - RuthogRuth siger:
    december 1, 2016 kl. 7:43 pm

    […] hvortil vi vil nyde de her hjemmelavet æbleskiver. Vi skal spise flæskesteg med en sprød grønkålssalat og selvfølgelig lave hjemmelavede […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

søg

Ruthogruth er en familieblog med fokus på livet som børnefamilie. Vi deler ud af vores madopskrifter, inspiration til mødre og børn samt en hel del familiehygge og hverdagseventyr. Bag skærmen sidder Josefine Ruth og Line Ruth. Følg med på instagram @ruthogruth Følg med på facebook Ruthogruth
  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Instagram

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Footer

Ruthogruth er en familieblog med fokus på livet som børnefamilie. Vi deler ud af vores madopskrifter, inspiration til mødre og børn samt en hel del familiehygge og hverdagseventyr.

Bag skærmen sidder Josefine Ruth og Line Ruth.

Følg med på instagram @ruthogruth

Følg med på facebook Ruthogruth Read More…

mytaste.dk

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress