Grønkålschips

Lækre sprøde Grønkålschips.


 

Forleden lavede jeg disse sprøde grønkålschips, som blev nydt på terrassen i selskab med et glas hjemmelavet grøn iste. Det var en af de solrige forårsdage, hvor man i læ på terrassen kunne smide jakken og lade sig varme af solens stråler og glæde sig over, at sommeren snart er på vej. Men vejret er jo slet ikke til at finde ud af disse dage. Fra lunt og solrigt, til hagl og blæst. Jeg håber virkelig snart sommeren sætter ordenligt ind!
Indtil da får i her en opskrift på sprøde lækre Grønkålschips. Ikke nok med at de er umådeligt sunde, de er også nemme at lave og fungere både godt som en snack, eller som grønt til aftensmaden.

 

Grønkålschips
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Ingredienser
  • 1 bundt frisk grønkål
  • Olivenolie
  • Hav flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Skyl og rens grønkålen grundigt.
  2. Riv/pluk bladene i mindre stykker og tør dem godt i en salatslynge.
  3. Fordel grønkålen på en bageplade med bagepapir
  4. Strint lidt olivenolie over og drys med havsalt
  5. Bag grønkålschipsne sprøde i ovnen ved 170 grader i ca. 12 min

 

 

/Josefine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: