Gro til de små piger

Dias1

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en kæmpe svaghed for lige præcis farven gul og all over blomsterprints. Det gælder både i min egen garderobe og Esthers. Gro’s ss15 kollektion rammer derfor lige i hjertet.

Det danske børnetøjsmærke Gro, er helt sikkert et af mine favoritter og finder ofte hjem til Esthers garderobe. Tøjet emmer af kvalitet og luksus og har en rigtig god pasform. Denne ss15 kollektion er ingen undtagelse, og består af en masse skønne og enkle styles med fine små detaljer. Her er pastelfarver, blomsterprints og lækre mini dots.

Gro’s modeller går igen i deres kollektioner, men i nye farver og prints. Jeg elsker modellen på deres fine bukser, som sidder virkelig sødt på en lille ble numse. I vinters havde vi modellen i velour og her til foråret kommer de i lækkert økologisk bomuld. Derudover Er deres seje sweat og bodyerne med de fine ballerinadetaljer blandt mine favoritter.

Jeg har specielt en svaghed for farven gul. Både den fine pastelfarvede som fåes i body og shorts og den mørkere honning gule, som fåes i sweat og bukser. Derudover er jeg helt vild med det fine blomsterprint som findes i denne ss15 kollektion.

Ovenfor ses nogle af mine favoritter til de små piger blandt Gro Company’s ss15 kollektion

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *