Graviditets favoritter

gravid

Jeg er for længst hoppet ud af mit normale tøj og over i nogle mere graviditets- og mavevenlige styles. Mit udvalg er begrænset når det kommer til graviditetstøj, men jeg har to sæt som altid redder mig.

soft gallery

* Et hverdags outfit jeg tyr til så ofte som muligt, er et par yndlings treggings fra H&M, som sidder godt og er bløde og behagelige at have på. På trods af det lavere prisniveau holder de både pasformen og farven efter allerede at have været vasket flere gange. En dejlig løs t-shirt fra Soft Gallery, som netop nu er på tilbud eller den mest behagelige og lette skjorte i 100% bomuld fra Gai-Lisva. De passer perfekt til ovenævnte bukser med en lækker og varm cashmere cardigan fra toogoodtobebasic på disse kolde dage.

kokoon

*Et andet af mine favoritsæt er disse rare leggins fra Boob og en fin silketunika fra Kokoon, hvor der også er plads til en lille voksende pige i maven. Dette sæt kan både styles op og ned afhængig af sko og smykker.

rudolph care

*Mine velværerutiner og graviditets favoritter på skønhedshylden består blandt andet af Rudolph Cares lækre og fine acai produkter og jeg benytter mig af både facescrubcleansingfoamansigtsmistserum og en anti-stress ansigtscreme. Til at berolige trætte øjne og minimere mørke skygger anvender jeg wonder eye cream fra Balance Me.

weleda

*Jeg ifører mig gerne dagligt en økologisk make-up creme fra Mádara Moon Flower uden parabener og andre syntetiske stoffer. Derudover benytter jeg en mascara fra Mirenesse til sarte og sensitive øjne, hvilket er perfekt til mig. Takket være bivoks er det umuligt at få pandaøjne. Til kroppen er jeg faldet pladask for den beroligende olie fra Weleda som gør huden mere elastisk og forebygger strækmærker. Den hjælper på min graviditetskløe og jeg bruger den flere gange om dagen.

 

Ovenstående er mine graviditets favoritter i hverdagen, som gang på gang reder mig hvad enten det er den trætte vinterhud eller en forestående tøjkrise.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *