Gravid uge 40 +

Når man passere terminsdatoen – gravid uge 40 +

Da min jordemoder for to uger siden afsluttede mit besøg med et: “Vi ses om to uger”, tænkte jeg, at det var med meget lille sandsynlighed, for jeg havde da helt sikkert født inden min termin! Alle omkring mig har brugt hele min graviditet på at fortælle mig, at jeg helt sikkert ikke ville gå helt til min termin med den mave – og jeg selv var faktisk også overbevist om at få et lille decemberbarn.

Nu siger kalenderen pludselig januar 2017, terminsdatoen har passeret – og der er fortsat ingen tegn på, at baby er på vej. Jeg sidder her med min tykke mave, en hel kande hindbærbladethe og føler mig efterhånden både træt, tung og utålmodig. Alle de tricks, jeg selv var overbevist om satte fødslen med Esther igang, virker overhovedet ikke på lillesøster. Hun har det vist lidt for godt derinde i babyhulen, og har åbenbart besluttet sig for at blive der lidt endnu.

Jesper er startet arbejde i denne uge, og Esther er igen tilbage i vuggestue og for dem er hverdagen pludselig i gang igen. Jeg selv derimod aner ikke, hvad jeg skal få dagene til at gå med. Jeg er sindsygt rastløs og doven på en og samme tid. Jeg keder mig, men gider samtidig ikke at lave noget. Jeg går faktisk bare rundt og venter.

 

Om lidt er planen, at jeg skal slæbe mig og mine efterhånden + 20 kg ud af døren og ned til mit sidste jordemoderbesøg. Et besøg der blandt andet omhandler proceduren for igangsættelse, hvilket jeg ikke håber bliver nødvendigt. Jeg er helt sikker på, at mange har haft rigtig gode oplevelser med medicinske igangsættelser, og nogle gange er det jo bare nødvendigt, og slet ikke et valg, men jeg selv har et meget stort ønske om en så ‘naturlig’ fødsel som muligt. Nu må vi se. En ting er ihvertfald sikkert…

 

– Jeg glæder mig til at møde mit lille januarbarn <3

 

 

/Josefine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *