Gravid uge 37

Jeg er nu gået ind i uge 37, nogle ville måske endda kalde det 38. Graviditetsuge eller uge 38. Der er under alle omstændigheder mindre end 3 uger til min termin og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at møde min lille pige, holde hende i mine arme, mærke hende og se hende.
Jeg er efterhånden også ved at være klar til ikke at være gravid mere. Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg glæder mig til at få ’min egen krop’ tilbage. Denne graviditet har på alle måder været anderledes end min første. Specielt på grund af bækkenløsningen har den været hård. Den har på andre punkter været rigtig dejlig. Og så er den mest af alt gået hurtig. Virkelig hurtig! Fokusset har også været anderledes, for hvor jeg med Esther brugte største delen af tiden på at forestille mig og gøre mig tanker om min lille pige i maven, har det denne gang næsten fyldt mere, hvordan Esther kommer til at reagere, om hun kan undvære mig, mens vi er på hospitalet osv. Jeg har skrevet lidt flere tanker om det at skulle være mor for 2. gang i indlægget her.

 

Mht. Til min bækkenløsning, har jeg overraskende nok fået det en del bedre. De første par uger af min barsel lå jeg bogstavelig talt i sengen fra morgen til aften pga. smerter, og fik kun lige slæbt mig ud i bilen for at hente og aflevere Esther. På nettet stødte jeg flere steder på, at Osteupater kan behandle bækkenløsning. Derfor har jeg nu været af sted et par gange, og om det er ham, alt den ekstra hvile, eller bare tiden ved jeg selvfølgelig ikke helt, men jeg har det i hvert fald 100 gange bedre. Når man har bækkenløsning har man smerter i alle tre led – mine smerter ved det forreste/midterste led er nu nærmest væk, og det var netop disse smerter, der gjorde, at jeg havde rigtig svært ved at gå og bevæge mig. Jeg har stadig mange smerter, når jeg fx skal vende mig i sengen, og det er heller ikke fordi jeg er ude og gå lange turer hver dag, men bare det at kunne en smule mere er helt fantastisk.

 

Den sidste uges tid er det langsomt begyndt at gå op for mig, at der altså virkelig ikke er lang tid til, at vi skal være forældre til en mere. Det kan jo i realiteten ske når som helst. Redebyggeri osv. Har mere eller mindre stået stille i en periode, men i denne uge har jeg pludselig haft en stor trang til at få købt de sidste ting, få pakket hospitalstasken, tømt ud i vasketøjskurven osv. Om natten drømmer jeg underlige drømme, om små babyhænder der stikker ud af maven på mig, og om dagen tænker (og læser) jeg hele tiden om fødsler.

 

– Jeg tror efterhånden jeg er klar til at møde hende lillesøster 🙂

 

(…og så er maven nu så stor, at jeg kan bruge den som kaffebord. Når lillesøster altså ikke vælger at lave et ordentlig spark op af, hvilket skete to min. efter ovenstående billede blev taget ;-))

 

 

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *