Gravid uge 25

Gravid 25Gravid uge 25

GRAVID I UGE 25 – STOR MAVE, VOKSENDE APPETIT OG LIDT FOR MANGE EKSTRA KG.

For tiden lider jeg desværre af store bækkensmerter. I dag har jeg skemafri og jeg derfor viet hele dagen til sofaen. Jeg sidder i skrivende stund med en skål chips ved min side, og i baggrunden kører 3. afsnit af sporløs, mens tårene triller ned af mine kinder. Jeg tror jeg udlever alle klicheer om det at være gravid netop nu, hehe 🙂

Jeg er nu over 25 fulde uger henne i graviditeten og med kun 100 dage til termin. Tiden går simpelthen så stærkt, maven vokser og vokser, og jeg nyder at mærke lillesøsters små spark og puf inde fra maven, som efterhånden er ofte og mange.

I 1. Trimester led jeg en del af morgenkvalme og opkast, men her i 2.
Trimester er kvalmen ligesom blevet erstattet af en voksende appetit. Jeg er simpelthen SÅ SULTEN hele tiden! Det kan desværre også ses på badevægten, der allerede siger plus 10 kg.

I min graviditet med Esther tog jeg intet mindre end 28 kg på, og jeg kæmpede stadig med de sidste 5 kg, da jeg blev gravid denne gang. Derfor håber jeg sådan, at jeg ikke tager helt så meget på denne gang. Men det er virkelig svært at holde igen og spise sundt, når man bare føler at kroppen skriger efter saltlakridser, makralmadder og Coca Cola 😉

Mange udbryder – “Hold da op, hvor er du stor”, “Er du helt sikker på, at der ikke er to?” eller “Det ligner du er meget længere henne”. Til det ved jeg aldrig helt, hvad jeg skal svarer, og føler lidt at jeg skal undskylde for min størrelse. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg i forhold til nogle betragtes som rimelig “stor” gravid, sådan var det vist også med Esther. Jeg har sammenlignet billeder af min mave, fra da jeg var gravid med Esther på samme tid, og jeg synes egentligt, at det er nogenlunde det samme. Udover maven der strutter mere og mere frem, kan man da også godt ane de ekstra kg. på både lår og i ansigtet. Alligevel føler jeg mig både flot og stolt over min mave – og det at vide, at et lille barn vokser sig stort derinde er det hele værd ❤

 
/Josefine

 

 

4 thoughts on “Gravid uge 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *