Glimt fra Samos

Et lille feriealbum fra vores familie ferie på Samos

Nedenfor deler vi lidt ferieglimt i billeder, fra vores ferie på Samos. Som vi også nævnte her, havde vi den skønneste ferie på Samos, og jeg savner allerede, at vi alle sammen er samlet. Heldigvis kan vi se frem til endnu en weekend sammen, da Esther lige om lidt fylder 3 år, og vi derfor har inviteret til fødselsdag i Snekkersten.

Til Samos rejste vi med Apollo, og boede på Glicorisa beach. Et hyggeligt mindre hotel, som bedst af alt ligger lige ud til den skønneste græske badebugt, med krystalklart vand og smukke glimtende sten. Her brugte vi de fleste af dagene, enten på en solseng i skyggen, eller i vandkanten. Aftnerne nød vi på hotellets strandrestaurant eller på den lille legeplads ved siden af. Vi fejrede også min fars fødselsdag, med en skøn familiemiddag i den lille hyggelige græske havneby Pythagorion, kun et par km fra hotellet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.. og slutter albummet af med, hvad der skulle have været det perfekte billede af os to søstre og vores lækre unger, men i stedet endte lidt i kaos, ligesom billedet skulle tages. Heldigvis var alt godt igen to minutter efter.

#lifewithkids  ❤️

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *