Forberedelser til barnedåben

Ønskelister, dåbskjole og måske en dåbskage

10818692_10152477973837321_110490398_n

Nu er der ikke længe til at vores lille stump skal døbes, og vi glæder os helt vildt. Udover invitationerne (som du kan se her), har vi ikke skulle stå for så meget. Esthers dåbskjole er den samme, som hendes far blev døbt i. En rigtig fin hvid hæklet kjole, som næste generation nu også bruger. Synes det er en rigtig fin tradition og sjovt at tænke på, at Jesper var klædt i selv samme kjole fra 25 år siden.

Normalt plejer kjolen at være med enten lyserøde eller blå bånd, men jeg har istedet valgt at købe hvide bånd, som gør kjolen fin og enkel. Derudover har jeg købt en fin hvid hæklet kyse, som jeg synes passer rigtig fint til kjolen og som lige er prikken over i’et. Jeg selv skal have ‘blot’ have min sorte kokoon kjole på, som jeg elsker og føler mig virkelig godt tilpas i. Efter cermonien i kirken tænker jeg, at Esther skal have et normalt sæt tøj på, og til det har jeg fundet en fin lille kjole frem, med uldstrømpebukser, cardigan og hjemmestrikkede hjemmefutter fra oldemoren 🙂

IMG_1485IMG_1480

Mange af gæsterne har spurgt efter en ønskeliste til Esther, og lidt af det vi har skrevet på ønskelisten til dåben er bl.a. disse. Vi har fået rigtig meget babylegetøj til de mindste, og derfor er de fleste af ønskerne, noget hun kan bruge i lang tid, og når hun bliver lidt større. Fx. bobles tumledyr, som hun måske ikke kan få så meget gavn af lige nu, men helt sikkert vil få i fremtiden, når hun begynder at sidde, kravle og gå. Derudover er flere af ønskerne til når hun skal på eget værelse og sove, som fx en juniordyne, sengetøj og sengerand, penge til en seng, en sød natlampe osv.

Desktop8
1. Djeco snekugle med ballerina 2. ABC klodser 3. Winther cykel 4. Gode sangbøger og klassikere 5. Ergo bæresele 6. Penge til en sebra kili seng 7. Bobles tumledyr 8. Dagmarkors 9. Designletters kop, tallerken og bestik.

Derudover har jeg i sidste øjeblik kastet mig ud i et lidt vanvittigt projekt. Jeg vil forsøge at lave en dåbskage! Vi bliver knap 60 gæster med børn, så det er virkelig noget af en kage der skal bages, og jeg er en smule nervøs om det lykkes! Men jeg krydser fingre og viser jer selvfølgelig det endelige resultat hvis det lykkes. Indtil da et lille ‘sneak peak’. Det bliver ihvertfald noget med hindbær og hvid chokolade og derudover går jeg efter noget ret enkelt. IMG_1490

God weekend.

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *