Forårssko

IMG_7601

Med forårets indtog er de varme støvler blevet skiftet ud med lettere fodtøj. Faktisk er alt fodtøj til Lille K købt ind til hele sommersæsonen. Nu håber jeg bare ikke at han tager et kæmpe ryk så vi må ud at købe et sæt mere inden sommeren er forbi. De forårssko han havde sidste sæson passede han lige præcis en måned inden han var vokset ud af dem.

Jeg falder altid for Angulus fordi jeg synes at både stil, farver, materiale og pasform passer perfekt til en lille puttede drengefod. Derfor har han fået et par virkeligt fine støvletter i brunt læder, som han glædeligt traver rundt i, i øjeblikket. De er både slidstærke, utroligt smukke og passer perfekt til Lille K’s fod.

Hans sandaler er også fra Anguls og er i år i en forårsfin støvet grøn farve. Perfekt til det forhåbentlig kommende sommervejr. Hvis det stod til Lille K havde han allerede haft dem på flere gange. Vi venter dog på lidt bedre vejr.

Herudover har han to sæt sneaks – eller løbesko som Lille K kalder det. Han siger altid: ”ligsom far’s”, og det er jo også næsten rigtigt. Hans far løber gerne dagligt mindst en gang om dagen.

sneaks barn billede

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *