Den første tid med baby W

 

 

 

Jeg skylder vist en lille opdatering på livet som nybagt mor (til to) og lille baby W. Tiden går, som altid, alt for stærkt, og det er nu allerede 7 uger siden, at lille Wilma kom til verden. (Som du kan læse mere om her, hvis du ønsker).

Wilma er simpelthen noget af det skønneste og mest perfekte. Sådan er det jo ofte med sit eget yngel, men ikke desto mindre er hun både en mild og smilende lille baby, der sjældent græder, sover og spiser godt og generelt virker meget tilfreds det meste af tiden. En rigtig lille præmie baby kaldte min læge hende til 5-ugers undersøgelsen, og det giver jeg hende så absolut ret i.

Jeg delte lidt tanker (her), om det med at skulle være mor til to, da jeg var højgravid og gik og ventede på lille W. Jeg var blandt andet bange for, om det virkelig var muligt at elske mine to børn lige højt, samt Esthers reaktion på det med at blive storesøster.
Til det kan jeg her på den anden side blot bekræfte, at det altså er sandt, når folk fortæller, at du godt kan elske dine to børn lige højt! Jeg knus-elsker begge mine to piger og begriber slet ikke, at et menneske kan elske så meget og så højt.
Min frygt for Esthers reaktion er også gjort til skamme. Esther har elsket sin lillesøster fra første sekund, og været intet mindre end verdens bedste storesøster, hendes alder taget i betragtning – og overfor os andre er hun stadig lige så sød, omsorgsfuld, trodsig og fantasifuld, som hun plejer.

Uden at jinxe det, tør jeg derfor godt at sige, at vi har haft en utrolig god start. At Jesper og jeg begge gik hjemme de første tre uger, har helt bestemt gjort en stor forskel. Der har været tid til både at lære Wilma at kende, give Esther masser af nærvær og opmærksomhed og stille og roligt vænne sig til at være en familie på fire.

Selvfølgelig har vi også haft mindre gode dage. I starten gylpede Wilma fx rigtig meget og ofte, hvilket gjorde hende en del utilpas, der er ofte flere dage mellem lortebleerbe hvilket resultere i prutter og ubehag og igår havde hun sådan en dag, hvor hun bare ville sove i min armhule hele dagen, og intet andet duede.  Alligevel syntes jeg den første tid har været fuldstændig magisk og lille fine Wilma passer aldeles perfekt ind i vores lille familie.

 

 

/Josefine.

1 thought on “Den første tid med baby W

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *