Første søndag i advent

nissedør

(Undskyld billedekvaliteten, men det blev taget sent i går aftes.)

 

Julestemningen har for alvor fået fat i mig og der sker mange dejlige ting lige i øjeblikket. Min søster og jeg tog børnene med en tur til Esbjerg i onsdags, hvor der blev hygget med vores forældre og indhentet alt det vi ikke lige når at få snakket eller delt i hverdagen. I og med vores forældre bor så langt fra os – eller omvendt, at vi bor så langt fra dem – gør at vores dagligdag ikke bærer præg af hverdagsbesøg fra vores forældre. Derfor nyder vi det også ekstra meget når vi så er sammen og snakker gerne til den store guldmedalje, om både stort og småt, spiser god mad, hygger og nyder bare at være i samme rum som hinanden.

 

Vi kørte hjem i går aftes med to sovende børn (det meste af vejen i hvert fald) og i dag skal der bare julehygges og vores lille trekløver skal være sammen. Vi tager om lidt til Jul på Kronborg som er et julemarked med de fineste og lokale sager lige fra delikatesser til smykker og beklædning. Julemarkedet foregår inde på selve Kronborg og det skaber den hyggeligste jule stemning. I eftermiddag skal vores lille lejlighed julepyntes imens vi nyder nogle hjemmebagte æbleskiver og hører julemusik. Jeg kan ikke forestille mig en bedre første søndag i advent.

 

Jeg har desuden glædet mig til at overraske barnefaderen med adventsgaver og også, min kære søster og en god veninde skal have lidt ekstra forkælelse her i december måned. Jeg elsker at give gaver eller på anden måde vise at man holder af en person. Noget jeg næsten holder mere af end selv at modtage.

Derudover har vi i år som en ny tradition indført den populære nissedør herhjemme. Jeg har glædet mig helt vildt til at se Lille K’s reaktion og overraskede børneøjne når vi fortalte at nissen er flyttet ind.

 

Rigtig god første søndag i advent <3

 

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *