Fødselsdagsposer

fødselsdagsposer

Da Lille K havde fødselsdag i sidste weekend, holdt vi børnefødselsdag for et par søde unger og deres forældre. Jeg havde i den anledning lavet små hyggelige fødselsdagsposer som børnene kunne åbne og have det lidt rart med. Der var både lidt til underholdningen og den søde tand og det var et skønt overraskelsesmoment.

Lille K’s fødselsdagsposer indeholdt lidt farver, en slikkepind, en ballon og det bedste var en børnetatovering formet som et armbåndsur. Der blev danset med ballonerne, og farvet med farverne. Der blev talt rigtigt meget om hvad klokken var og slikkepinden blev selvfølgelig spist som noget af det første.

fødselsdag

Fødselsdagsposer kan jo indeholde lige det man synes lige fra sæbebobler, hoppebolde, pixibøger rosiner eller andre søde sager. Jeg synes det afspejler meget godt at der ikke skal så meget til for at glæde børn i den alder.

Udover fødselsdagsposer havde vi pyntet bordet lidt børnevenligt med sjove paptallerkener og krus. Og så blev der ellers drukket varmt kakao med flødeskum og indtaget denne brunsviger som var pyntet med glasur og slik.

En rigtig dejlig dag for både børn og voksne.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *