Flytning, gravid i 30. uge og endelig en stille morgen

indlægDet har været nogle hektiske, men også dejlige dage vi har haft på det sidste. Vi er nemlig endelig flyttet i vores nye bolig, og jeg kan kun bekræfte, hvad jeg skrev i et tidligere indlæg. “Nogle gange sker tingene af en grund.” – Her er så fantastisk ! Togene registrere vi allerede knapt nok, huset er så dejligt nyt og lyst (og køkkenet helt fantastisk at lave mad i), og det er skønt at kunne vågne og kigge ud over havet og tridse en tur på havnen eller stranden på mindre en 5 min. Trods flyttekasser og rod føler jeg mig allerede utrolig meget hjemme her.

Maven vokser, og jeg føler mig efterhånden kæmpe. Er i 30. Uge og allerede 15 kg. Tungere! Men jeg skal ikke klage. Jeg har det rigtig godt, og lille stumpen synes at trives og vokse i min mave 🙂

I sidste uge var jeg til jordemoder – Hun skød stumpen til allerede at veje 1600 kg og bekræftede, som jeg havde gættet, at hun stadig ligger med hovedet op ad. Det har gjort mig en smule nervøs. For bare hun nu når at vende sig, inden hun bliver for stor… (er der nogen, der har erfaring med det??)

I dag skal jeg for anden gang til “smertefri fødsel hos Anja Bay. Et kursus der i sin korthed går ud på at lære og indøve forskellige fødeteknikker/redskaber, der kan hjælpe dig i din fødsel. Lover en uddybning af kurset, når jeg er nået lidt længere i forløbet, men allerede efter første gang gik jeg derfra med en følelse af, at det virkelig er noget, jeg kan bruge, og at jeg glæder mig til at opleve fødslen.

Weekenden tilbragte vi med hele min mors side af familien på Djursland i Rønde. En årlig begivenhed, jeg altid ser frem til. Vi havde nogle rigtig hyggelige dage i skønne omgivelser, men det er også godt endelig at være hjemme igen. Det er nemlig ikke mange dage hjemme, vi har haft på det sidste, med en kalender der er pakket med aftaler. Derfor har jeg i dag sat hele formiddagen af til lidt tid for mig selv. Sidder i skrivende stund og nyder en stille morgen med jordbær, æblemost og kaffe! Så bliver det ikke bedre.

God tirsdag til alle jer.

/Josefine

5 thoughts on “Flytning, gravid i 30. uge og endelig en stille morgen

    1. tusinde tak for din besked. Det var sødt af dig 🙂 Jeg er nu sikker på du også ser rigtig smuk ud med din mave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *