Fiskeruller med torsk, laks og smøreost

Fiskeruller


EN LÆKKER NEM FISKERET MED TROSK, LAKS, SMØREOST OG FRISKE KRYDDERURTER.

 

Først vil jeg også lige sige tusind mange gange tak for alle jeres søde lykønskninger til indlægget her. De varmer alle sammen – hver og en!

 

I vores hverdag forsøger vi at inddrage mere fisk og faktisk synes jeg de fleste fiskeretter som jeg har prøvet end til nu, har været super nemme at tilberede. Fiskeruller med torskefilet, laks og smøreost er ingen undtagelse, det er nemt og tager næsten ingen tid. Generelt har fisk en kort tilberedelsestid og derfor passer det rigtigt godt ind i en hverdag med mange bolde i luften.

Selvom jeg har barsel og mere tid end jeg sikkert får nogensinde igen flyver tiden stadig af sted med en hast, hvor det kan være svært at følge med. Derfor er det dejligt at nogle middagsretter er nemme at gå til.

 

Jeg har lidt en svaghed for noget med ost og det er altså lige fra en ostemad, nachos med masser af cheddar, feta eller mozzarella i salater og så videre. Jeg har endnu ikke lært at spise mugoste eller meget stærke oste, men ellers kan jeg lide de fleste. Til denne ret med rullet fisk tilfører smøreosten retten en lækker cremet konsistens og krydderurterne lidt ekstra smag. Fantastisk lækkert! Det er næsten så det smelter på tungen.

 

Til vores fiskeruller fik vi en lækker couscous salat, men jeg er sikker på at små asparges kartofler eller en omgang frisk pasta er lige så godt.

 

Opskrift på fiskeruller med torsk, laks og smøreost (2 personer):

  • 2 store torskefileter
  • 2 stykker røget laks
  • 2 spsk. neutral smøreost
  • friske hakket krydderurter (Jeg brugte dild, estragon, persille og purløg)
  • saften fra ½ citron
  • salt & peber

 

Først røres smøreost sammen med citron, de friske krydderurter, salt og peber. Læg de to torskefileter på et spækbræt og smør smøreosten ovenpå fisken inden der lægges et stykke røger laks ovenpå og de rulles sammen. Jeg brugte en tandstik til at holde sammen på fiskerullen. Kom den rullet fisk i et ildfast fad smurt med lidt olie og kom det i ovnen i ca. 12 minutter ved 200 grader til fisken her helt færdig.

 

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *