Ferie i Playa del Carmen

Playa del Carmen - rejser

Der bliver talt en masse om ferie herhjemme. Om varme, sol, strand, pool, oplevelser og mexicansk mad.

Efter at have oplevet Mexico tidligere ved et længere ophold, glæder jeg mig denne gang til at gense det hele i børnehøjde. Det bliver en børnevenlig ferie med afslapning, ture til stranden og poolen, god mad og gåture inde i byen.

Yucatán halvøen, hvor Playa del Carmen ligger, består af en god blanding af sol, strand, byliv men også tropisk regnskov og indiansk mayakultur. Derfor skal vi da også opleve pyramiden i Chichén Itzá og ruinerne i Tulum. Jeg har også lidt en drøm om at komme ud at sejle og snorkle, men med en Lille K, der er begyndt at synes det er sjovt at komme rundt omkring på to ben, kan det være det må vente til en anden gang. Måske vi i stedet tager turen til Akumal som har fantastiske strande og hvor man kan snorkle direkte inde fra kysten. Hvis man er heldig kan man her opleve havskildpadder.

Vi skal bo i en lejlighed så vi selv har muligheden for at lave mad, men vi skal selvfølgelig også ud og smage det mexicanske køkken. Vi sætter stor pris på lækre kulinariske retter, men efter at lille K er blevet en del af vores liv har den herhjemme stået på gode, sunde og børnevenlige middage i stedet. Det vigtigste har været at vi har kunne spise sammen og tilbringe tid med lille K inden han går omkuld ved en 19-tiden. Men i Mexico skal vi blandt andet ud at spise her og her som jeg har hørt rigtigt godt om og som jo er vanvittigt billigt gourmet mad i forhold til danske priser.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *